I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

Jeg føler at jeg står fryst fast, mens verden går sin gang. . . Min beste venn, kone og mamma til mine 3 flotte barn tapte kampen mot kreft i september 2013.
Denne bloggen vil for meg være et sted å skrive ned tanker og minner om det som har skjedd. Jeg håper å kunne sette fokus på det som betyr noe her i livet.
Det er hyggelig om du følger bloggen min.

Og du, jeg er en av de som har dysleksi og ikke bryr meg om det :-)

Moss Avis setter fokus på kreftkampen.

Kreft, veien videre...Posted by Øystein Hauger Brogård Sun, October 12, 2014 18:37:40

Eva Nyhaug i Moss Avis tok kontakt med meg, hun gikk å tenkte på å skrive en artikkel om hvordan det fungerte med kreft koordinatorer i kommunene i distrikt. Hun hadde tidligere lest på min blogg der jeg tidligere har skrevet om hvordan jeg opplevde dette i min kommune Rygge. Det er viktig at kommuner satser på å hjelpe familier som rammes av kreft og av den grunn synes jeg det var fint å kunne bidra i artikkelen.

Har du lyst til å lese den kan du trykke på denne linken;

http://www.moss-avis.no/nyheter/takker-for-kreft-stotten-da-kona-dode-1.8615034

Jeg vil legge til at mitt fokus på hva en kommune kan bidra med i familier med sykdom er i forhold til kreft, fordi det har jeg opplevd på kroppen. Jeg synes det er like viktig at andre familier som sliter av andre årsaker også får den hjelpen de trenger.

Jeg er glad for at min lokalavis setter fokus på viktige ting. En stor takk til Eva Nyhaug som har skrevet artikkelen og måten hun møtte meg på når hun var på besøk for å intervjue meg. Jeg vil også nevne fotografen Terje Holm som bidro til en god samtale rundt tema, det at de viste følelser under intervjuet gjorde meg trygg på at dette skulle bli en god artikkel.

Tusen takk til alle dere som har sendt meg positive tilbakemeldinger på artikkelen.

Foto; Terje Holm - Moss Avis


  • Comments(8)//www.mhbkreft.net/#post17