I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

Jeg føler at jeg står fryst fast, mens verden går sin gang. . . Min beste venn, kone og mamma til mine 3 flotte barn tapte kampen mot kreft i september 2013.
Denne bloggen vil for meg være et sted å skrive ned tanker og minner om det som har skjedd. Jeg håper å kunne sette fokus på det som betyr noe her i livet.
Det er hyggelig om du følger bloggen min.

Og du, jeg er en av de som har dysleksi og ikke bryr meg om det :-)

Hverdagshelvete...

Kreft, veien videre...Posted by Øystein Hauger Brogård Mon, October 13, 2014 21:12:00

Ja, jeg har noen av de! Noen ganger får jeg en følelse at mange rundt meg tror jeg er en supermann som får til alt, men det er ganske så langt unna sannheten…

Vi alle har disse dagene men jeg savner å kunne dele disse ikke gode dagene med Merete. Da kunne vi løfte opp den som er nede i bølgedalen, mens når man er alene er veien opp så uendelig lang noen kvelder..

Det er så uendelig mye man ikke rekker, som man ikke får gjort så godt som man ønsker. Det oppleves som frustrerende og tar mye energi, unødvendig… men tilfelle!

Jeg prøver å huske på lykkelig kaos, som jeg tidligere har blogget om.. Jeg lukker øynene og prøver å høre stemmen til Merete si det til meg…

For er det lykkelig kaos når minstegutten har prøvd å male skrik maleriet på vasken med 2 tannkremtuber, når minste jenta plukket ut alle klærne av skapet fordi hun trodde kanskje det var en kjole der inne hun lette etter… Noe det IKKE var! I samme tidsrom følte eldstemann for å lakke negler, og deler av vasken på badet nede. Jeg skal jobbe hardt med meg selv for å tenke at det er lykkelig kaos… for det er i grunn bare JOBB!

Jeg tror svaret i kveld ligger i et godt glass med vin, lukke øynene og være glad for at svigermor kommer i huset i morgen.

Men selv supermann hadde hverdager!!  • Comments(4)//www.mhbkreft.net/#post18