I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

Jeg føler at jeg står fryst fast, mens verden går sin gang. . . Min beste venn, kone og mamma til mine 3 flotte barn tapte kampen mot kreft i september 2013.
Denne bloggen vil for meg være et sted å skrive ned tanker og minner om det som har skjedd. Jeg håper å kunne sette fokus på det som betyr noe her i livet.
Det er hyggelig om du følger bloggen min.

Og du, jeg er en av de som har dysleksi og ikke bryr meg om det :-)

Grått vær ute... Movember...

Kreft, veien videre...Posted by Øystein Hauger Brogård Sat, November 01, 2014 13:34:30

Gråværet føles som sinnet mitt… grått!!

Jeg skulle ønske du kunne høre meg Merete, hvor jeg roper ut mitt savn etter deg. Jeg har vært lenge på graven din i dag. Jeg tar meg selv i å lese og lese navnet ditt på steinen uten å forstå hvordan det kan stå der.. Jeg fatter ikke at du ikke kommer tilbake til oss..

En uke med syke barn i huset forsterker følelsen på at jeg mangler deg, når Mathilde står og kaster opp og roper ut etter mamma.. Jeg skulle ønske jeg klarte å ha tålmodigheten og de gode klemme dine.. de eneste som hjelper når barna har det som verst..

Jeg bærer deg i hjertet mitt hver dag Merete… og jeg forstod så godt når jeg sto på grava i dag at jeg fortsatt håper å våkne opp og forstå det hele var en drøm..

Tror du forresten hadde smilt av meg i dag, nybarbert og klar for movember. . . kanskje vi får en bart og le av utover november!

Nå skal jeg ta med meg barna og reise til Superland i Sarpsborg. Feiring av mamma sin 60 årsdag på barnas premisser sammen med søster og familien. Det blir bra for oss i dag.

Ønsker dere alle en god helg, bruk den med familien!

01. november... så får vi se....

  • Comments(4)//www.mhbkreft.net/#post20