I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

Jeg føler at jeg står fryst fast, mens verden går sin gang. . . Min beste venn, kone og mamma til mine 3 flotte barn tapte kampen mot kreft i september 2013.
Denne bloggen vil for meg være et sted å skrive ned tanker og minner om det som har skjedd. Jeg håper å kunne sette fokus på det som betyr noe her i livet.
Det er hyggelig om du følger bloggen min.

Og du, jeg er en av de som har dysleksi og ikke bryr meg om det :-)

God jul!

Kreft, veien videre...Posted by Øystein Hauger Brogård Tue, December 23, 2014 22:36:32

Jeg er klar for jul! Ja, kjøkkenet burde fått seg en omgang med rydding, og strengt tatt burde jeg vasket over gulvene… men ingen kommer hit i morgen før solen har gått ned.. (da synes det jo ikke) og Lykkelig Kaos.. ja, det lever vi godt med.

Lillejulaften er en spesiell kveld for meg. En kveld der Merete og jeg ordnet ferdig til strømpene, pakket inn de siste julegavene og koste oss med gløgg. Nå må jeg gjøre det alene, i desember for et år siden orket jeg ikke! Men i kveld har jeg igjen kost meg med å ordne, jeg har smilt mye av Merete, da jeg har hørt stemmen hennes fortelle meg at ”den gaven der kunne du kanskje pakket litt bedre inn” eller ”Øystein, vi er så heldige som har alt vi trenger her i livet”….

I morgen skal jeg sammen barna reise opp på graven, barna har øvd inn flere julesanger de ønsker å synge for mammaen sin. Vi har funnet fram nissen som Merete likte så godt, den skal få være på graven i noen dager. Vi skal tenne lys og jeg skal minne barna om hvor høyt de var elsket av mammaen sin.

Så skal vi sammen skape gode minner og nyte resten av julaften. Vi skal sammen vente i spenning om nissen kommer og vi skal småkjenne litt på pakkene gjennom dagen. Vi skal skape mange gode smil og opplevelser.

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul. Vet at mange av dere som leser bloggene min sitter også med savn etter noen. Vi skal hente støtte i hverandre og sende gode tanker.

GOD JUL!

Juleklem sendes dere alle fra Larkollen!

  • Comments(0)//www.mhbkreft.net/#post30