I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

Jeg føler at jeg står fryst fast, mens verden går sin gang. . . Min beste venn, kone og mamma til mine 3 flotte barn tapte kampen mot kreft i september 2013.
Denne bloggen vil for meg være et sted å skrive ned tanker og minner om det som har skjedd. Jeg håper å kunne sette fokus på det som betyr noe her i livet.
Det er hyggelig om du følger bloggen min.

Og du, jeg er en av de som har dysleksi og ikke bryr meg om det :-)

Godt nytt år!

Kreft, veien videre...Posted by Øystein Hauger Brogård Tue, December 30, 2014 20:33:09

Stolt kan jeg si; Julen 2014 ble bra.

JA, det har vært noen tunge stunder. Der savnet har presset seg fram og tårene sittet løst. MEN, julen har gitt meg også troen på at høytider også i fremtiden kan preges av glede og opplevelser. Det har vært godt å kunne ha langfri fra jobb, som har gitt mer tid til barna og litt mer energi i kroppen. Det kjennes godt å føle på, energi kan jeg ikke huske sist var en del av kroppen min.

Julen har gitt meg noen opplevelser der jeg har kjent at jeg lever. Det er rart, hvordan ting man ikke før kjente på, nå kjennes på en helt annen måte når de oppleves. Jeg håper aldri jeg glemmer igjen at ting må settes pris på. Mange nye dagens smil er skrevet ned!

Julen har også gitt tid til samtaler her hjemme. Særlig Nikolai på 4 er opptatt av døden om dagen. Han lurer på når jeg skal dø og hvor de skal bo om det skjer. Jeg prøver å svare så godt jeg kan, der utgangspunktet mitt er å være ærlig. Det er tydelig at svaret mitt om at ingen vet når man skal dø ikke er et godt svar for han. Så han fortsetter å spørre.. så får jeg holde roen og gi de samme svarene til han slår seg til ro med det. Jeg har brukt det siste ½ året på å lese mye fagstoff om barn og sorg, og det slår meg hvor forskjellige meninger det er. Synes det er svært få fagbøker som er konkrete, som tør å gi anbefalinger på hva man kan svare på ulike spørsmål som dukker opp.

Kanskje jeg ikke har funnet de rette bøkene, har du et forslag på en god bok? Send meg gjerne et tips på e-posten min post@mhbkreft.net. Kanskje man skulle ha fått til en bok der ulike mennesker forteller om hvordan man møtte sine barn i sorg.. en praksisfortellingsbok!

Et av de store smilene denne julen kom en dag i postkassen. Der lå det et brev som det stod at det var donert 10 000 kr til kreftforeningen i Merete sitt navn. Sender var anonym, så jeg vil bare si TUSEN TAKK. Håper du er en av de som er innom bloggen min slik at du kan lese hvor stor pris jeg satte på det og hvor rørt jeg blir at noen gjør dette.

Jeg vil ønske dere alle ET GODT NYTT ÅR. Jeg har bestemt at 2015 skal for familien Hauger Brogård bli et godt år. Vi skal prøve å ta nye skritt inn i det som har blitt vår hverdag. Vi skal ikke lete etter smilene lenger, men la smilene komme til oss. Vi skal sørge for å gi andre gode smil. En god start blir på nyttårsaften, som skal tilbringes med noen av de beste jeg vet om!  • Comments(7)//www.mhbkreft.net/#post31