I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

Jeg føler at jeg står fryst fast, mens verden går sin gang. . . Min beste venn, kone og mamma til mine 3 flotte barn tapte kampen mot kreft i september 2013.
Denne bloggen vil for meg være et sted å skrive ned tanker og minner om det som har skjedd. Jeg håper å kunne sette fokus på det som betyr noe her i livet.
Det er hyggelig om du følger bloggen min.

Og du, jeg er en av de som har dysleksi og ikke bryr meg om det :-)

Anbefale å blogge?

Kreft, veien videre...Posted by Øystein Hauger Brogård Wed, April 08, 2015 11:02:11

Fikk i går kveld en e-post av en som hadde vært på bloggen min, som jeg har lyst til å dele med dere. Grunnen til det er at jeg får innimellom spørsmål om hvordan det var å starte opp blogg om vonde opplevelser og hvordan respons man får. Om jeg vil anbefale å skrive? Stort sett er respons positivt og gjennomtenkt, men man skal også være forberedt på at det også kommer respons som er negativ eller slik jeg ser det, lite gjennomtenkt.

” Hei Øystein.

Leser bloggen din og må sin den er ufattelig dårlig. Du må sitte med en vond smak i munn som bruker din kones dødsfall til å markedsføre deg selv. Beskrive hvor sterk du er og hvor stor du er som støttet din kone. Akkurat som ikke alle ville gjort det. Tror du liksom at du er helt spesiell? Som om vi har lyst til å lese om hvordan du hadde det når du var på sykehuset. Du burde tenke gjennom at vi lesere ikke vil lese om dine opplevelser!!!

Nesten så jeg håper du får kreft!!

Hilsen …… ”

Kanskje tenker du nå, hva svarte han på dette? Jeg kunne gått i forsvar, forklart at dette er ikke slik jeg opplever at jeg skriver, jeg kunne fortalt at det å lese på bloggen min er helt frivillig … osv …Men det bruker jeg ikke energien min på. Så tenker jeg i mitt stille sinn at kanskje den som skrev dette burde bruke sin energi på noe annet.

Så tilbake til spørsmålet om jeg ville anbefale å skrive; Ja, det vil jeg. Jeg er ikke sikker på at å skrive offentlig på en blogg er det riktige, tenker at hver og en må kjenne på det selv, hva er riktig for meg? For meg ble blogg det riktige, den har gitt meg en måte å behandle opplevelser og satt meg i kontakt med mange andre i samme situasjon. Så får man ta i mot både ros og ris på veien.

Jeg vil dele en link med dere fra en jente som heter Christina som skriver om sin sorgprosess. Hennes blogg finner du på; www.sorgdagboken.com  • Comments(5)//www.mhbkreft.net/#post43