I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

I'm frozen, but the world moves on

Jeg føler at jeg står fryst fast, mens verden går sin gang. . . Min beste venn, kone og mamma til mine 3 flotte barn tapte kampen mot kreft i september 2013.
Denne bloggen vil for meg være et sted å skrive ned tanker og minner om det som har skjedd. Jeg håper å kunne sette fokus på det som betyr noe her i livet.
Det er hyggelig om du følger bloggen min.

Og du, jeg er en av de som har dysleksi og ikke bryr meg om det :-)

2015

Kreft, veien videre...Posted by Øystein Hauger Brogård Thu, January 01, 2015 18:16:39

Tenk at nå er vi i 2015! En flott nyttårsaften ble topp sammen med gode venner. 3 barn som koste seg og var spente og våkne! fram til midnatt :-)

  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Beate Mon, January 05, 2015 15:42:33

Jeg heier på dere! Skulle ønske at dere ikke hadde måtte oppleve det som dere har gjennomgått. Men når det ble slik virker det som dine barn er heldige som har deg som pappa. Vi leser bloggen din alle sammen her hjemme, du endrer tanker! Takk!

Posted by Lene Sat, January 03, 2015 12:57:26

JA ... Fuck Canser.....

Posted by Kari Fri, January 02, 2015 14:20:32

Godt nytt år gode Øystein.
Vi møttes for mange år siden når vi var på kurs i Utdanningsforbundet. Den gangen ble jeg så fasinert av hvordan du alltid hadde en smil på lur selv under temaer som var alvorlige. Husker du fortalte med stolthet om Merete som ventet barn og at du gledet deg til fremtiden.
Så gikk det mange år og jeg kom brått over bloggen din en dag jeg satt og skulle forberede meg på en foreldresamtale om sorg. Jeg kjente deg fort igjen og grått med deg.
Jeg er imponert hvordan du utformer bloggen din, hvordan du tar med leseren inn i alt det vonde på en slik måte at man kjenner det på kroppen.
Jeg vil fortsette å lese bloggen din Øystein, jeg heier på deg!
Klem fra Kari

Posted by Ukjent Fri, January 02, 2015 08:39:41

Godt nytt år Øystein

Posted by Guro Fri, January 02, 2015 08:33:26

Tusen takk for at du skriver om at julen ble bra. Jeg står som deg på en sti, en sti som vil føre samme vei som deg. Det er bare det at jeg nettopp har begynt på min sti, min kjære mann har bare kort tid igjen, da han er rammet av kreft. Jeg følger deg Øystein, fordi du gir meg et håp om at jeg også skal klare å stå i dette. At jeg også skal igjen langt der fremme kunne ha en bra jul med barna.
Jeg viste bloggen din i dag til min kommune, der jeg viste frem artikkelen som var i Moss Avis. Den gav meg et håp om at også vi kunne få til den siste stunden hjemme. Det er ikke noe selvfølge her i min kommune, men de fikk øynene opp når de leste artikkelen. Jeg har blitt lovet at de skal gjøre det de kan!
Mine barn er 3 og 5 år, så sårbare med så sterke. Jeg beundrer deg for hvordan det virker som du klarer din hverdag med 3 barn. Livet er ikke for amatører.
Jeg håper du fortsetter å blogge, jeg er innom veldig ofte for å se om du har skrevet. Selv om innleggene dine ofte gir meg tårer, føler jeg alltid en styrke når jeg har lest.
En styrkeklem og et godtnytt år sendes deg Øystein.

Posted by Lene Fri, January 02, 2015 05:56:48

Godt nyttår til dere.
Så fint å lese om jula deres. Unner dere dette så inderlig.
Ang, litteratur om sorg og barn. Vanskelig å finne noe som
matcher det som er tema hos oss. Men opplever at mine setninger som
jeg gjentar gir trygghet . Det er ingen hokus pokus selv så pedagogiske
man ønsket å være.
Jeg er sikker på at dine setninger , din ærlighet og kjærlighet til ungene
gir trygghet selv om spørsmålene fortsatt er de samme .
Ønsker deg gode dager Øistein.
Må dette året bringe det beste for dere alle.
Lene hilser.